Portfólio

Prezrite si zopár virtuálnych prehliadok z nášho portfólia.

 Rodinný dom v Lehniciach

Pre developer z projektu Vila Domy Lehnice sme vytvorili virtuálnu prehliadku Matterport za účelom kvalitnej prezentácie. Záujemci o tieto domy si vedia jednoducho prejsť nehnuteľnosť z pohodlia domova a zistiť či je tento dom pre nich vhodný alebo nie. Takto šetria množstvo času sebe aj predávajúcim. 

 Základná škola Rajčianska

Pre Základna Škola Rajčianska sme vytvorili virtuálnu prehliadku Cloudpano s cieľom priblížiť novým študentom priestory školy. Rodičia a študenti si na ich webstránke vedia pozrieť triedy, špeciálne učebne a spoločne priestory pred zápisom. 

Privátna nemocnica PRA, Budapešť

V spolupráci s Americkou firmou Momentum 360 sme skenovali privátne nemocnice spoločnosti PRA HEALTH SCIENCES v Európe. My sme skenovali v Holandsku, Česku a Maďarsku a Momentum 360 v USA. Nižšie si môžte pozrieť ukážku z Budapešti.  

,  

 Penzión VUJE Harmónia v Modrej

Pre realitnú maklérku z 1.BCR sme vytvorili Cloudpano prehliadku na predaj penziónu. Pomocou dronu sme zachytili celý exteriér a okolie. Záujemci si vedia pozrieť hlavné miestnosti ako recepciu, konferenčnú miestnosť, jedáleň, fitko, saunu ale aj množstvo hotelových izieb. 

 Útulná garsónka v Starom Meste 

Pre majiteľov garzónky na Štetinovej ulici v Starom meste sme naskenovali pomocou Matterportu. Túto virtuálnu prehliadku používajú vždy pri hľadaní nových nájomcov. Šetrí to množstvo času im ale aj potencionálnim nájomcom. 

 Dvoj izbový byt na Trhová v Dúbravke

Pre realitnú maklérku z Winners Reality sme vyhotovili virtuálnu prehliadku Cloudpano za účelom lepšej prezentácií bytu na predaj. Byt sa predal za jeden týždeň.  Kupujúci ocenili možnosť si byt virtuálne pozrieť cez ich telefón keď boli ešte na dovolenke.  

Matterport

3D prehliadka vhodná pre: byty a domy na predaj

3D virtuálna prehliadka

Pôdorys a 3D model

Hosting na 3 mesiace

Potom 30€ na 6 mesiacov

Dodanie do 24 hodín

Prvých 100m2 99€

Ďaľších 100m2 50€

Cloudpano

360 Prehliadka vhodná pre: reštaurácie, školy, fitnes centrá, hotely

360° Virtuálna prehliadka

Zábery z dronu

Neobmedzený hosting

Videohovor a zberač kontaktov 

Dodanie do 48 hodín

Cena na vyžiadanie

KONTAKTUJTE NÁS

Máte otázky? Neváhajte nás kontaktovať